• Telefoon: 0313 - 42 73 79
  • Mobiel: 06 - 22 55 69 43
  • E-Mail: info@kadadministratie.nl

KAD staat voor  

Koeman Administratieve Dienstverlening

img

Mijn naam is Theo Koeman

Ik ben in 2003 gestart als zelfstandig ondernemer en heb daar voor mijn ervaring op gedaan in de commerciële en non-profit sector.

 Voor particulieren, verzorg ik de aangiften inkomstenbelasting en aangifte erfbelasting.

 Voor ondernemers is mijn doelstelling om een niet al te groot kantoor te worden, persoonlijke betrokkenheid bij mijn cliënten staat voorop.

 Ik ben met name gespecialiseerd in het voeren van de volledige administratie voor het midden en kleinbedrijf, zelfstandigen zonder personeel en stichtingen. Tevens kunt u bij mij terecht voor uw loonadministratie en belastingaangiften.

 Mijn visie is het om ondernemers te begeleiden, zodat zij zelfstandig een eenvoudige administratie kunnen voeren, alles wat u zelf kunt (en wilt) doen is als eerste terug verdiend. Natuurlijk kan ik het nog eenvoudiger voor u maken als u de gehele administratie uit handen geeft.

 Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek of een offerte op maat voor uw onderneming .


de Voordelen


01

Persoonlijk Contact

U weet wie ik ben en
ik weet wie u bent.
Het maakt het maken afspraken makkelijker en we weten waarover we praten.

02

Intensieve Dienstverlening

Iedere ondernemer kent zijn eigen vak. Wilt u iets meer inzicht in het reilen en zeilen van uw bedrijf, dan kan ik u daarin begeleiden.

03

Ook 's avonds bereikbaar

U, als ondernemer heeft het hopelijk druk overdag

 en heeft niet veel tijd om met de “boekhouder” te overleggen of iets te vragen.

 Ik heb daar begrip voor en ben dan ook ’s-avonds bereikbaar.

 

04

Scherpe Tarieven

Omdat ik niet vanuit een mooi kantoorgebouw en met personeel wil werken, hoef ik ook de kosten daarvan niet in mijn tarieven op te nemen. Hierdoor ontstaat er nagenoeg vanzelf een scherp tarief.

Ik bereken de tijd die ik aan uw onderneming besteed. Uiteraard is het maken van een maximaal maand- of jaarprijs mogelijk.

 

Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek of een offerte op maat voor uw onderneming .Telefoon: 0313 - 42 73 79