• Telefoon: 0313 - 42 73 79
  • Mobiel: 06 - 22 55 69 43
  • E-Mail: info@kadadministratie.nl

Services

Hieronder vind u alles wat ik kan bieden
img

Belastingaangifte & Fiscaal advies.

Fiscale aangiften en fiscaal advieswerk? Ook daarbij kan ik van dienst zijn. Als belastingconsulent adviseer ik u bij eenvoudige fiscale vraagstukken.

De uitdaging is eenvoudig: er voor zorgen dat u (binnen de geldende wet- en regelgeving) nooit teveel belasting betaalt!


Neem contact op
 
img

Loonadministratie

Voor relaties met personeel in dienst kan ik de loonadministratie verzorgen. Daarbij regel ik alle vereiste formaliteiten die daarbij noodzakelijk zijn. Zoals:

Aangiften loonbelasting
Verzorgen van salarisstroken
Verzorgen jaaropgaven fiscus
Verzorgen jaaropgaven voor werknemers


Neem contact op

 
img

Boekhouding

Met een actuele boekhouding heeft u altijd goed inzicht in uw bedrijfsresultaten. Dat is belangrijk voor het nemen van de juiste managementbeslissingen en zorgt ervoor dat u tijdig bij kunt sturen als hiertoe aanleiding is.

Ik kan u helpen in het opzetten en het op orde houden van een heldere boekhouding.


Neem contact op
 
img

Starters

Een nieuwe onderneming beginnen vergt veel tijd en energie. Niet in de laatste plaats geldt dit voor alle administratieve zaken die geregeld moeten worden.

Terwijl u zich juist wilt concentreren op uw business. Belangrijk voor een goede start is om uw administratie direct vanaf het begin goed en efficiënt op te zetten.

Bij de start zult u als beginnend ondernemer contacten met de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en eventueel de bedrijfsvereniging leggen. Uiteraard kan ik daarbij behulpzaam zijn.


Neem contact op
 
img

Herstel Administratie

hiermee bedoel ik :

Is er een puinhoop van de administratie gemaakt, of heeft de administratie een grote achterstand opgelopen ?

Ik zorg er voor dat uw administratie zo goed mogelijk weer in orde komt en aan de eisen van de belastingdienst voldoet.


Neem contact op
 
img

Jaarrekeningen

Ieder jaar stel ik voor u een jaarrekening op. Deze geeft u inzicht in de financiële resultaten van het afgelopen boekjaar. Ook is een jaarrekening nodig voor het verzorgen van de belastingaangifte.

Bovendien wordt deze vaak opgevraagd door banken om op de hoogte te blijven van de ondernemingsresultaten.


Neem contact op

Neem gerust contact met me op voor een kennismakingsgesprek of een offerte op maat voor uw onderneming .Telefoon: 0313 - 42 73 79